Johor Darul Ta’zim II (JDT II) akan turun bermain sebentar lagi untuk perlawanan ke 12 dalam saingan Liga Premier 2019. Mereka akan bertemu Selangor United pada pukul 10.00 malam di Stadium Majlis Bandaran Petaling Jaya.

JDT II berkedudukan nombor satu carta Liga Premier sudah tentu ingin melebarkan kemenangan ke 11 untuk kekal berada di atas. Sebelum ini JDT II buat pertama kalinya tewas di tangan PDRM di Stadium Majlis Perbandaran Pasir Gudang 0-1 pada 03 Mei lepas.

Walupun tewas, JDT II berjaya kekal di atas dengan mengutip sebanyak 24 mata. Ia diikuti oleh pasukan UiTM yang mengutip 23 mata hasil dari 12 perlawanan. 

Semoga JDT II dapat mengekalkan rentak kemenangan dan seterusnya keka di atas. Sekurang-kurangnya tiada yang dapat menggugat kedudukan JDT II untuk malam ini tidak kira apa keputusan sekali pun.

Satu lagi perlawanan Liga Premier malam ini adalah antara Negeri Sembilan dan TFC II.

Kesebelasan utama JDT II : Rozaimi Rahamat, Che Rashid Che Halim, Bruno Soares, Amirulhadi Zainal, Rozaimi Abdul Rahman, Kumaahran Sathasivam, Fazly Mazlan, Shakir Shaari (C), Dominic Tan Jun Jin, Syazwan Andik, Syamer Kutty Abba